Email: info@frontaalmedia.nl

Google Adwords (SEA)

Adverteren met Adwords (SEA)
In Nederland zoekt ruim 95% via Google! Naast de gratis zoekresultaten geeft Google ook gesponsorde resultaten weer. Adverteren met Google Adwords is een snelle en effectieve manier om op korte termijn (en lange) termijn meer bezoekers te genereren voor uw website en/of meer te halen uit uw online webshop.
Hoe werkt Adwords

Adwords werkt met advertenties die bovenaan de zoekresultaten komen te staan en zijn te herkennen aan de gele achtergrond, ook staan er advertenties naast de normale (organische) zoekresultaten. 

Adwords werkt met advertenties gebaseerd op zoektermen gedefinieerd door de adverteerder. Als iemand op een van de zoektermen zoekt wordt automatisch de advertentie naast of boven de normale (organische) zoekresultaten getoond.

Voordelen van Adwords

  • Meer bezoekers op uw website
  • Ook met een laag budget kunt u gebruik maken van Adwords
  • Uw advertenties worden alleen getoond aan relevante gebruikers en potentiële klanten
  • Al uw resultaten zijn meetbaar
  • U betaalt alleen voor de klikken op uw advertenties
Voordelig adverteren

Het grote voordeel ten opzichte van offline adverteren is dat je alleen betaalt als er daadwerkelijk geklikt wordt op je advertentie. Hoeveel je voor deze klik betaalt heeft u ook geheel in eigen hand. Het advertentiesysteem is namelijk gebaseerd op een veiling, je kan dus bieden op de zoekwoorden die voor u belangrijk zijn. 

Natuurlijk kan het voorkomen dat er concurrenten zijn die ook bieden op de zoekwoorden, in dat geval zal de prijs per klik hoger zijn. U bepaald uiteindelijk zelf wat het maximumbedrag is wat u wilt betalen voor een klik op uw advertenties.

Niet tevreden?

Mogelijk maakt u al gebruik van Adwords, maar heeft u het idee dat nog niet alle mogelijkheden benut worden of bent u niet tevreden met uw huidige internet marketing bureau. In dat geval kunt u door ons een SEA Scan laten doen

SEA Scan aanvragen
Onze werkwijze

Frontaalmedia kan u op verschillende manieren helpen met Adwords. Wij kunnen u helpen met het opzetten van uw Adwords campagnes, het beheren en optimaliseren en u kunt door ons een Adwords Scan laten uitvoeren van uw huidige Adwords campagnes. 

Ook bij Adwords geldt dat een goed begin het halve werk is, een Adwords campagne die vanaf dag 1 goed in elkaar steekt zal u niet alleen geld besparen, het zal ook u meer (conversies) opleveren. De meeste winst is echter te behalen in het optimaliseren van de campagnes als deze al draaien.

Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er veel mensen op uw advertenties klikken die eigenlijk op zoek zijn naar een gelijknamig bedrijf in een andere stad. Als deze klikken niet tot conversies leiden is dit natuurlijk weggegooid geld. Als ze wel leiden tot conversies kan het misschien geen kwaad om u juist ook op deze doelgroep te richten om het aantal conversies verder te vergroten.

Dit is slechts een van de tientallen mogelijkheden die zich kunnen voordoen. Optimaliseren kost tijd, en natuurlijk geld, maar het kan u nog veel meer geld besparen en/of opleveren.

Certified
Kosten Adwords

Kosten opzetten Adwords campagnes De kosten voor het opzetten van een Adwords campagnes en of account zijn afhankelijk van de omvang en worden berekend per uur. Dit zijn eenmalige kosten.

Management Het beheer en optimalisatie van uw Adwords campagnes kan vanaf € 65,- per maand, dit hangt echter af van de omvang van uw Adwords account. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons alleen de opzet van uw campagnes te laten doen en het zelf te monitoren/optimaliseren.

Adwords kosten & kosten per klik De echte Adwords kosten betaald u direct aan Google, wij rekenen geen extra kosten per klik zoals andere marketing bureaus soms nog wel willen doen. U betaald ons dus alleen voor het management van uw campagnes, zo kunnen wij ook waarborgen dat wij uw campagnes dusdanig optimaliseren dat u zo min mogelijk betaald per klik. 

We kunnen u natuurlijk altijd vrijblijvend informeren over de kosten en een persoonlijk advies geven dat past bij uw bedrijf, doelgroep en doelstelling. Vul hiervoor het contactformulier op deze pagina in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advies over Adverteren met Adwords?

Bent u benieuwd wat Adwords kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact op voor een offerte of een kosteloos advies over de mogelijkheden en de te verwachten resultaten