Email: info@frontaalmedia.nl

Website Teksten

(Her)schrijven van websiteteksten
Start u uw eigen bedrijf of webshop, maar hebt u geen ervaring in het schrijven van wervende teksten voor op uw website? Of kunnen de huidige teksten op uw website wel een frisse update gebruiken? Ook dan kunt u bij ons terecht.
Onze werkwijze

Samen met u inventariseren we welke informatie op uw website te vinden moet zijn. Daarna kijken we naar voor welke doelgroep de teksten geschreven moeten worden, want een website over juridische dienstverlening vraagt om een andere toon dan een webshop voor hobby-artikelen. Bovendien letten we bij het schrijven of herschrijven van de teksten ook op de originaliteit van de tekst en het gebruik van zoekwoorden, zodat ook uw teksten ervoor zorgen dat uw website beter vindbaar is.

Zoekmachine Optimalisatie

Uw organisatie heeft een website, maar het verkeer blijft achterwegen? Frontaalmedia kan in dat geval een SEO Scan voor u doen om u inzicht te geven in waar u winst kan behalen op het gebied van techniek, copywriting en autoriteit van uw website.

Meer informatie over SEO

Neem nu vrijblijvend contact op voor het (her)schrijven van uw websiteteksten!

Heldere schrijfstijl en indeling

Het is belangrijk dat uw bezoekers via de teksten door uw website worden geleid en terechtkomen bij de informatie of het product waarnaar ze op zoek zijn. Wij (her)schrijven uw teksten als een helder en overzichtelijk geheel, zodat lezer moet in één oogopslag kan zien of de informatie relevant is of niet.

Aanzetten tot actie (conversie)

Een ander belangrijk doel is dat de bezoekers via uw teksten worden aangespoord tot actie. Dit doen wij door een actieve schrijfstijl te hanteren en duidelijke links of buttons op uw site aan te brengen. Bovendien leiden we de bezoeker vanuit iedere pagina logisch verder naar een nieuwe pagina of een nieuw product, want de klant mag nooit op een dood spoor terecht komen. 

Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor het (her)schrijven van uw websiteteksten!