Email: info@frontaalmedia.nl

Over Frontaalmedia

Frontaalmedia | Webdesign & SEO/SEA oplossingen
Frontaalmedia maakt websites voor bedrijven, verenigingen, zzp-ers en derden en helpt u met uw zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine marketing (SEA) en social media vraagstukken.
Over Frontaalmedia

Frontaalmedia is een fullservice internet-, webdesign- & communicatiebureau uit Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, zoekmachine optimalisatie, Internet Marketing en Social.

Door onze ervaring in deze vakgebieden kunnen we u beter adviseren, Frontaalmedia denkt dan ook graag met u mee, van de strategie tot aan de uitvoering.

Onze werkwijze

  • Hands-on mentaliteit
  • Korte communicatielijnen
  • Usability staat voorop
  • Pro-actief advies

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Onze Klanten
Klantenbeoordelingen
Het HJSO is zeer te spreken over zowel de werkwijze van Frontaalmedia als over het geleverde eindproduct. Frontaalmedia heeft aandacht voor detail in het ontwerp van de site en heeft gebruikersgemak (zowel voor de opdrachtgever als de gebruiker van de website) hoog in het vaandel staan. Er wordt goed meegedacht om alle wensen zo goed mogelijk te vertalen naar iets praktisch en werkbaars. De website is slechts enkele weken na het vertrekken van de opdracht opgeleverd, top service! 

 

HJSO

Management

“Wij hadden een website welke gemaakt was met Joomla. De Joomla versie was verouderd waardoor wij van plan waren een nieuwe website te laten maken óf de huidge website te laten upgraden. Kort geleden kwam Frontaal Media op ons pad, ze hadden een advies uitgebracht m.b.t. onze website.

Besloten werd om een nieuwe frisse website te laten maken, geheel van deze tijd. Sociale Media is volledig geïntegreerd zoals Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn, waardoor het doorplaatsen van nieuwsberichten naar Sociale Media erg eenvoudig is. De website werd gemaakt met WordPress. Het programma is eenvoudig te bedienen waardoor het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwsbericht in enkele minuten is gedaan. Verder kun je eenvoudig zelf je website bijhouden en daardoor up-to-date houden.

Ook de samenwerking met de eigenaar verliep erg prettig en de website werd geheel naar wens opgebouwd en ingevuld. Kortom een heel goed bedrijf om een mooie en moderne website te laten maken. Wij zijn erg tevreden!”

Derk de Jonge | Adfisc Belastindadvies

Eigenaar

Klanten
 
Fotofabriek.nl
Studenten.nl
http://www.jobbird.com
Noordelijke Administratie Coöperatie | administratie- en belastingadvies
Delfgoud
Time Shift Festival
Documentairenet
De Tevreden Slaapster
GALM
Haydn Jeugd Strijkorkest
Adfisc Belastingadvies
 

 

 

Certified