Email: info@frontaalmedia.nl

Frontaalmedia Webdesign

Website op maat
Een website is de basis van een goede online presentatie van uw bedrijf, in andere gevallen is het zelfs de kern van uw bedrijf. Websites van Frontaalmedia zijn eenvoudig te beheren, zoekmachine vriendelijk, geoptimaliseerd voor de gebruiker en last, but not least, betaalbaar.
Gebruiksvriendelijkheid

Frontaalmedia creëert alle websites rondom een CMS (Content Management System). U hebt als gebruiker dus geen kennis nodig van html/php om een nieuwsbericht te plaatsen, een pagina toe te voegen, een foto te uploaden of een agenda item te maken. 

Het komt erop neer dat als u met Office Word of soortgelijke tekstverwerker om kunt gaan, u ook uw website optimaal kunt bijhouden. Het CMS systeem wordt daarnaast nog aan uw eisen en wensen aangepast.

Functionaliteiten

Elke website heeft weer andere functionaliteiten nodig, een aantal voorbeelden van functionaliteiten die ingebouwd kunnen worden:

  • Webshop
  • Concertagenda
  • Een leden community
  • Connectie social media
  • Forum
  • Reservering mogelijkheid voor kaartverkoop, hotelkamers etc.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Betaalbare website

De kosten voor het laten ontwikkelen van een website is afhankelijk van vele factoren. Een simpele bedrijfswebsite die puur dient als digitaal visitekaartje is natuurlijk eenvoudiger en sneller te realiseren dan een website met complete webshop en andere specifieke functionaliteiten. 

Een basiswebsite met een aantal simpele functies kan al ontwikkeld worden vanaf €450,-. Wilt u weten hoeveel de ontwikkeling van uw website gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Website Onderhoud

Het is mogelijk om voor aanpassingen of het bijhouden van de website een zogenaamd onderhoudscontract af te sluiten. Tegen een vast bedrag per maand of per dienst zorgen wij voor het up-to-date houden van de website, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Uw website blijft zodoende veilig en u heeft er zelf geen omkijken meer naar 

Inhoud pakket

We leveren een totaal pakket wat (kan) bestaan uit de volgende onderdelen:

Hosting 2
(Her)schrijven van websiteteksten 3
Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) 4
Vormgeving naar wens 5
Social media implementatie 6
Handleiding 7
Google Analytics Statistieken 8

Naast webdesign leveren wij ook hostingpakketten, zo kunnen we het het totale proces van website ontwikkeling tot livegang, in eigen beheer uitvoeren. Het grote voordeel is dat we zo de volledige controle hebben over het optimaal functioneren van de websites.

Naast de hosting leveren wij vanzelfsprekend ook domeinnamen. Voor het kiezen van een juiste domeinnaam voor uw bedrijf kunnen wij u tevens adviseren. Daarnaast kunnen wij u ook natuurlijk adviseren welk hostingpakket het beste bij u past.

Start u uw eigen bedrijf of webshop, maar hebt u geen ervaring in het schrijven van wervende teksten voor op uw website? Of kunnen de huidige teksten op uw website wel een frisse update gebruiken? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Naast de zichtbare specifieke functionaliteiten zorgen we er ook voor dat uw website zoekmachine vriendelijk wordt, iets waar vaak geen aandacht aan besteed wordt, maar wat wel uitermate belangrijk is. 

Door de zoekmachine optimalisatie kunnen zoekmachines als Google uw website beter indexeren en wordt deze beter gevonden door potentiële klanten.

Vanzelfsprekend bepaald u zelf hoe de website er uit komt te zien. In veel gevallen werken we vanuit een pakket van eisen/wensen en vanuit de bijbehorende huisstijl. Voordat zal worden begonnen met het bouwen van de website zorgen we er voor dat u tevreden bent over de vormgeving.

Naast de website zelf kunnen wij u ook helpen met uw social media vraagstukken, zoals de mogelijkheid tot geautomatiseerde plaatsing op social media.

Hoe gebruiksvriendelijk een website ook is, er zullen altijd onderdelen zijn die net even iets lastiger zijn, of waar u mogelijk even niet op kan komen. Om u daarbij te helpen krijgt elke Frontaalmedia klant een uitgebreide handleiding over het CMS systeem, maar ook extra informatie over de specifieke toepassingen van de website van de klant. 

Kennis is macht! Door de uitgebreide statistieken van Google Analytics weet u niet alleen precies hoeveel bezoekers uw website hebben bezocht, maar (nog veel belangrijker) u kunt ook te weten komen waar deze bezoekers vandaan komen, met welke zoektermen ze uw website vinden, waar ze naar zoeken op uw website, welke websites naar u linken en waar klanten stoppen in de bestelprocedure van een product. 

Hiernaast is er nog veel meer informatie uit Google Analytics te halen die u kunt gebruiken om uw doelgroep nog beter te bereiken en te voorzien.